RODINNÝ DOM BERNOLÁKOVO

Veľa úložného priestoru. V rodinnom dome v Bernolákove sme pre manželský pár navrhli rekonštrukciu kuchyne a vstupnej haly. Jemná zelená farba kontrastne doplnená tmavým drevodekorom a pracovnou doskou so zástenou zo žulového kameňa, oživili interiér tohto rodinného domu. Aby kuchyňa mohla byť čo najväčšia, vstup do špajze je skrytý za lemolovou stenou vo vstupnej hale. 

RODINNÝ DOM BERNOLÁKOVO

Veľa úložného priestoru. V rodinnom dome v Bernolákove sme pre manželský pár navrhli rekonštrukciu kuchyne a vstupnej haly. Jemná zelená farba kontrastne doplnená tmavým drevodekorom a pracovnou doskou so zástenou zo žulového kameňa, oživili interiér tohto rodinného domu. Aby kuchyňa mohla byť čo najväčšia, vstup do špajze je skrytý za lemolovou stenou vo vstupnej hale. 

máte otázky?

ak sa nás chcete čokoľvek opýtať, alebo máte záujem aby sme vás kontaktovali, zanechajte nám na vás kontakt.

© 2021 DIZAJNATELIER | CREATED BY DIZAJNATELIER